Pravno obvestilo

Vse pravice vseh spletnih strani www.visithaloze.com so pridržane. Vse informacije in gradiva, tako pisna kot slikovna, na spletnih straneh www.visithaloze.com so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnina združenja Vist Haloze, ki združuje turistično-kulturno in gastronomsko ponudbo na področju občin Majšperk, Žetale, Podlehnik, Cirkulane, Zavrč, Makole in Rogatec (v Vist Haloze, katere vsebine so vključene v spletne strani www.visithaloze.com.

Uporabnik lahko uporablja vsebine na spletnem mestu www.visithaloze.com izključno za svojo osebno, to je nekomercialno rabo. Vsaka druga oblika uporabe vsebin spletnih strani www.visithaloze.com v komercialne namene ni dovoljena. Informacij in gradiv, objavljenih na teh spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja Združenja Visit Haloze.

Pravno obvestilo lahko Združenje Visit Haloze kadarkoli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokrat spremenjeni obliki.

Zasebnost in varstvo osebnih podatkov
Združenje Visit Haloze spoštuje in varuje vašo zasebnost. Ko brskate po spletni strani www.visithaloze.com ste anonimni, osebnih podatkov ne zbiramo, kot tudi ne IP naslova obiskovalcev spletnih strani. Za namene statistike si Združenje Visit Haloze pridržuje zgolj pravico pridobivanja tistih podatkov obiskovalcev spletne strani, iz katerih ne izhajajo individualne lastnosti posameznika.

Pri nekaterih razdelkih naše spletne strani nam boste zaradi korespondence, prejemanja kratkih sporočil ali sodelovanja v spletnih nagradnih igrah itd., zaupali svoje osebne podatke. Združenje Visit Haloze jamči in se obvezuje, da bo osebne podatke varovalo kot zaupne, skladno z določili veljavne zakonodaje. Podatke, ki nam jih posredujete, ne bomo razkrili tretjim ali nepooblaščenim osebam in jih bomo uporabili zgolj v namen, s katerim ste nam jih posredovali.

Zaradi uresničevanja namena nemotenega delovanja spletna stran vsebuje t.i. piškote (Cookies).

Prostor, v katerem se nahaja strežnik spletne strani, se nahaja v Ljubljani in je ustrezno varovan.

Zasebnost in varnost osebnih podatkov pooblaščenih izvajalcev Združenja Visit Haloze

Kreativna agencija, Nejc Rodošek s.p. za Združenje Visit Haloze opravlja naloge glede vzdrževanja in nadgradenj spletne stran. Le ta in morebitna druga zunanja podjetja, ki opravljajo za Združenje Visit Haloze določene aktivnosti v okviru spletne strani, se zavežejo, da obdelujejo osebne podatke samo v okviru pooblastil Združenja Visit Haloze ter jih ne obdelujejo in ne smejo obdelovati za noben drug namen.

Opozorilo glede nepooblaščene ali nepravilne uporabe
Zaradi varnostnih razlogov, kot tudi zaradi zagotovitve nemotene uporabe vsem uporabnikom Združenje Visit Haloze uporablja programe za spremljanje prometa in za identifikacijo nepooblaščenih poskusov nalaganja ali spreminjanja informacij ali kakšnega drugačnega načina povzročanja škode. V primeru pooblaščenih zakonitih preiskav in skladno s potrebnimi zakonitimi postopki se lahko uporabijo informacije iz teh virov za identifikacijo posameznikov.

Izključitev odgovornosti
Vse informacije in gradiva na spletnem mestu www.visithaloze.com so informativne narave. Združenje Visit Haloze se trudi za pravilnost, ažurnost in popolnost objavljenih podatkov, vendar za njihovo točnost in celovitost ne prevzema nobene pravne odgovornosti, ki se nanaša na natančnost, popolnost ali uporabnost katerekoli informacije, produkta ali opisanega postopka.

Združenje Visit Haloze ne more biti odgovorno za poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do spletne strani www.visithaloze.com zaradi uporabnikovega obiska spletne strani ali kakršnekoli njene uporabe. Združenje Visit Haloze ni odgovorna za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletne strani www.visithaloze.com.

Združenje Visit Haloze si pridržuje pravico, da spremeni vsebino spletne strani www.visithaloze.com kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog brez predhodnega obvestila, in ne prevzema nikakršne odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb.

Zunanje povezave
Zaradi prikladnosti lahko nekatere spletne strani ali podstrani www.visithaloze.com z namenom podajanja celovitih turističnih informacij vsebujejo povezave na različne zunanje strani, kot so na primer druga internetna spletišča, posamezne strani ali drugi viri. Za dostopnost, vsebino ali napake zunanjih povezav ne odgovarjamo, prav tako uporabniki spletne strani www.visithaloze.com, ne morejo domnevati, da spletne strani zunanjih povezav spoštujejo enaka načela glede spoštovanja zasebnosti in varstva osebnih podatkov, kot se jih drži Združenje Visit Haloze Pri obisku in uporabi povezanih spletnih mest je odgovornost Združenje Visit Haloze za vse primere izključena.

Nepričakovani oglasi
Ob obisku naših spletnih strani lahko vaš internetni brskalnik proizvaja nepričakovane oglase. Te oglase najverjetneje proizvajajo druge internetne strani ali druga programska oprema, ki je nameščena na vašem računalniku. Združenje Visit Haloze ne odobrava in ne priporoča produktov ali storitev, ki se prikazujejo preko nepričakovanih oglasov na vašem računalniku med obiskovanjem naših spletnih strani.

Avtorske pravice/Copyright
Te spletne strani vsebujejo materiale, ki so zaščiteni po avtorskem/copyright pravu. Za te materiale sodelujoči avtorji oziroma drugi nosilci avtorskih/copyright pravic obdržijo pravice reprodukcije ali redistribucije. Za vse osebe, ki reproducirajo ali redistribuirajo te informacije, se pričakuje, da spoštujejo pogoje in obveznosti, ki jih zahtevajo avtorji oziroma nosilci avtorskih/copyright pravic. Tako zaščiteni materiali pa se kljub temu lahko citirajo in uporabljajo dobroverno, skladno s predpisi o avtorskih/copyright pravicah, ki splošno dovoljujejo uporabo za nekomercialne izobraževalne namene kot npr. učenje, raziskave, kritike, novice in poročanje.

Visit Haloze - logo
Operacija se izvaja v okviru programa CLLD pri LAS Haloze. Operacijo sofinancirata Evropska Unija in Republika Slovenija. Več informacij o evropskih strukturnih in investicijskih skladih najdete na povezavi:  www.eu-skladi.si
RS MZGZTEU regionalni razvoj

Spremljajte nas

Kontakt

Visit Haloze

Telefon: 040 779 722
Email: [email protected]

Prijavi se na naše novice ter prejmi obvestila o akcijskih ponudbah in dogodkih

Copyright © 2023 Visit Haloze
heartcartmapquestion-circle
Orodja za dostopnost
RSS
Follow by Email
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram