SI
Prenočišča

KalasContemporary

Rezerviraj

KalasContemporary je zasnovan kot unikatni multifunkcionalni objekt sredi oaze miru v vinorodni pokrajini Haloze. Objekt je revitalizacija stare viničarske domačije v sodobno arhitekturno formo z atraktivnim interierjem in izjemnim panoramskim pogledom. Gre za bivalni umetniški atelje z galerijo, ki ga dopolnjuje zbirka starin in osrednja atrakcija – preša iz leta 1837.

Arhitekturni koncept sinteze tradicionalnih elementov v kontekstu z moderno zasnovo prinaša edinstveno in nepozabno izkušnjo bivanja. Objekt je visokotehnološki in ponuja vse “na gumb” (klima, ogrevanje, senčila, talno gretje, internet). Zunanje terase in zelene površine ponujajo veliko igre svetlobe in sence, predvsem pa obilo intime.

Okolica je bogato naravno rekreativno območje za romantične sprehode, pohodnike in kolesarje; bližina reke Drave pa ponuja vodne aktivnosti (kajak, kanu, ribolov, kopanje itd.). V neposredni bližini se nahajajo številni gradovi, muzeji in dvorci ( Grad Borl, Bazilika na Ptujski gori, Park kulturne dediščine Cirkulane, Vinoičarski muzej Gorvca Podlehnik, Muzej na prostem Rogatec, Dvorec Strmol Rogatec, Dornava, Muretinci, Velika Nedelja, Štatenberg, Turnišče, Varaždin). Lokacija je le malo oddaljena od ptujskih term, kopališča Banovci, zdravilišča Radenci, bioterm Mala Nedelja, Moravskih toplic, Rogaške Slatine … V bližini se nahajajo mesta Ptuj, Ormož, Maribor, Varaždin, Čakovec.

120

Required fields are followed by *Reserve of 1 available accommodations.

KalasContemporary je na voljo za izbrane datume.

REZERVIRAJ

Podobna prenočišča

Ostanite v stiku

Visit Haloze - logo
Operacija se izvaja v okviru programa CLLD pri LAS Haloze. Operacijo sofinancirata Evropska Unija in Republika Slovenija. Več informacij o evropskih strukturnih in investicijskih skladih najdete na povezavi:  www.eu-skladi.si
RS MZGZTEU regionalni razvoj

Spremljajte nas

Kontakt

Visit Haloze

Telefon: 040 779 722
Email: [email protected]
Copyright © 2021 Visit Haloze
heartcartmapquestion-circle
Orodja za dostopnost
RSS
Follow by Email
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram