SI
Prenočišča

Hostel Strug

Rezerviraj

Hostel Strug se nahaja v mirni vasi Strug, 3 km od naselja Makole. Ponuja zelen vrt, skupno opremljeno teraso in brezplačen WiFi. Uživate lahko v ribolovu v bližnji Dravinji.

Vse sobe nudijo mizo in garderobno omaro, nekatere pa so klimatizirane in vključujejo lastno kopalnico. Na voljo je tudi dostop do skupnega salona in velike poletne terase.

Najbližji bar je oddaljen 1 km, trgovino z živili in restavracijo pa najdete v Makolah. Na pohodniški izlet se lahko odpravite v bližnje Haloze in na Boč. Do žičnic na Pohorju je 35 km.

Lokalno avtobusno postajališče je oddaljeno 200 m, Terme Ptuj so 19 km stran, do letališča Maribor pa je 30 km. Parkirate lahko na brezplačnem parkirišču.

24

Required fields are followed by *Reserve of 1 available accommodations.

Hostel Strug je na voljo za izbrane datume.

REZERVIRAJ

Podobna prenočišča

Ostanite v stiku

Visit Haloze - logo
Operacija se izvaja v okviru programa CLLD pri LAS Haloze. Operacijo sofinancirata Evropska Unija in Republika Slovenija. Več informacij o evropskih strukturnih in investicijskih skladih najdete na povezavi:  www.eu-skladi.si
RS MZGZTEU regionalni razvoj

Spremljajte nas

Kontakt

Visit Haloze

Telefon: 040 779 722
Email: [email protected]
Copyright © 2021 Visit Haloze
heartcartmapquestion-circle
Orodja za dostopnost
RSS
Follow by Email
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram