SI
Prenočišča

Hiša pri sv. Donatu

Rezerviraj

V prečudoviti neokrnjeni naravi in prostranstvu miru in tišine smo za vas, dragi gostje, odprli vrata naše kmetije pri Sv. Donatu na Donački gori. Kmetija se nahaja na nadmorski višini 540 m. Donačka gora (884 m.n.v.) slovi po ohranjenem rastlinstvu in živalstvu ter neokrnjeni naravi. Kmetija je v neposredni bližini urejenih planinskih poti in 27 ha velikega naravnega rezervata – pragozda. Nudimo vam možnost namestitve oz. najema prenovljene »kmečke hiše«, ter najema prenovljene »zidanice - koče«.

Hišo sestavljajo v pritličju spalnica, kuhinja, jedilnica, kopalnica, wc, v etaži je spalnica, velika loža in pomožna ležišča.

Ob hiši je velika zastekljena terasa z letno kuhinjo (pomivalno korito, el.štedilnik, električni žar), nadstrešek za dve osebni vozili, velik parkirni prostor.

V okolici je veliko travnatih površin, letni bazen dim 5,40 x 2,80x 1,3 m), dopolnilno ogrevan, igrala za otroke.

Kmetija se nahaja na odlični razgledni lokaciji in nudi enkraten pogled po Zagorskih, Kozjanskih, Zasavskih dolinah in gričih.

Kmetija se nahaja na nadmorski višini 540 m. Donačka gora (884 m.n.v.)

140

Required fields are followed by *Reserve of 1 available accommodations.

Hiša pri sv. Donatu je na voljo za izbrane datume.

REZERVIRAJ

Podobna prenočišča

Ostanite v stiku

Visit Haloze - logo
Operacija se izvaja v okviru programa CLLD pri LAS Haloze. Operacijo sofinancirata Evropska Unija in Republika Slovenija. Več informacij o evropskih strukturnih in investicijskih skladih najdete na povezavi:  www.eu-skladi.si
RS MZGZTEU regionalni razvoj

Spremljajte nas

Kontakt

Visit Haloze

Telefon: 040 779 722
Email: [email protected]
Copyright © 2021 Visit Haloze
heartcartmapquestion-circle
Orodja za dostopnost
RSS
Follow by Email
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram