SI
Prenočišča

Apartma Vesna

Rezerviraj

Turistična kmetija z APARTMAJEM VESNA je v krasnem objemu narave na enem od tisočerih haloških gričev. Obdana je z gozdovi in vinogradi v osrčju Haloz, od koder je čudovit in nepozaben pogled na jugozahodni del Haloz, na dravsko ptujsko polje, ptujsko jezero, ptujski grad in Mariborsko Pohorje.

Do kmetije se pripelje po urejeni asfaltirani cesti, ki sev  kraju Dolane pri tovarni  ADK odcepi v smeri naše turistične kmetije. Nato vozite  v smeri  Sv.Ane ,  nakar   vas  po 800 metrih  vožnje   čaka lepo urejena haloška hiška z dvema parkiriščema.

Pri nas boste doživeli vse lepote narave, Haloz in okolice. Sprehodili se boste lahko po haloški planinski poti, ki vodi mimo naše kmetije,  si ogledali in doživeli okoliške kraje in  znamenitosti.

OPIS APARTMAJA:

Apartma z odprto ložo, kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom, kopalnica s tuš kabino, umivalnikom in WC-jem ter pralni in sušilni stroj, galerija in mansarda v kateri je skupna spalnica  s petimi ležišči, z možnostjo dodatnega.

SEZNAM OPREME

  • V pritličju je loža z čajno mizo in stoli
  • Kuhinja s posodo za pet oseb, steklokeramični štedilnik, mikrovalovna pečica, grelnik vode, hladilnik, zamrzovalna skrinja, klima, kavč, jedilna miza  ter peč na drva. Iz dnevnega prostora so lesene stopnice na galerijo in mansardo kjer je v enem prostoru pet ležišč z možnostjo dodatnega ter prostor za odlaganje perila in garderobe.

MOŽNOST UGODNOSTI IN DRUGIH AKTIVNOSTI

Uporaba žara pred objektom, po dogovoru vam lastnik pripravi jedi iz žara in uporaba kletnega predprostora za 10 oseb. Za večjo udobje in domačnost si lahko sami zakurite peč na drva, možen je najem električnih koles, možnost panoramske vožnje s kočijo in konjsko vprego, ogled domačih  živali na naslovu lastnika,možna pomoč pri delu na kmetiji in vinogradu, ogled najstarejšega slovenskega mesta Ptuj, ogled ptujskega gradu z muzejem,  obisk ptujske vinske kleti, priporočamo obisk ptujskih term  ter ogled drugih znamenitosti v bližnji in daljni okolici.

Prihodi so predvideni po  15 uri. Odhodi pa do 10.00 ure dopoldan.

Kasnejši prihod je potrebno najaviti vsaj en dan prej. Zgodnejši prihod je možen le po predhodnem dogovoru.

Govorimo Slovensko, Hrvaško in Nemško

95

Required fields are followed by *Reserve of 1 available accommodations.

Apartma Vesna je na voljo za izbrane datume.

REZERVIRAJ

Podobna prenočišča

Ostanite v stiku

Visit Haloze - logo
Operacija se izvaja v okviru programa CLLD pri LAS Haloze. Operacijo sofinancirata Evropska Unija in Republika Slovenija. Več informacij o evropskih strukturnih in investicijskih skladih najdete na povezavi:  www.eu-skladi.si
RS MZGZTEU regionalni razvoj

Spremljajte nas

Kontakt

Visit Haloze

Telefon: 040 779 722
Email: [email protected]
Copyright © 2021 Visit Haloze
heartcartmapquestion-circle
Orodja za dostopnost
RSS
Follow by Email
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram